vrijdag 16 november 2012

VOGIN 2.0: Welkom op de VOGIN-cursus


Deze weblog zal tijdens de VOGIN-cursus van 20 tot 28 november - en misschien ook nog wel daarna - worden gebruikt voor het uitwisselen van ervaringen en om anderen te attenderen op interessante diensten of ontwikkelingen.
Alle cursisten zijn (door het systeem) uitgenodigd om auteur te worden van bijdragen aan deze weblog.
Tijdens de cursus krijgen jullie ook nog opdrachten om berichten te schrijven. Kijk maar vast op de Wiki met eerste opdrachten (maar die opdrachten zijn in principe pas voor 20 november) of kijk hieronder naar de berichten van eerdere cursisten (en van de docenten).

2 opmerkingen:

 1. Test

  veel nuttige informatie op de eerste dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na veel aarzelen ben ik toch naar deze cursus gekomen, met de verwachting dat dit mij momentum zal geven om te gaan werken als zelfstandig informatiespecialist.
  Mijn eerste opleidig tot informatiespecialist was het snel doornemen van het selfeducating program information literacy van WUR library. Dit leerde me met name zoeken in wetenschappelijke en professionele literatuur in WUR Library, voorlopig voldoende voor mijn vakgebied (Levensmiddelentechnologie).
  Ik verwacht dat deze cursus mij helpt relevante informatie voor mijn werk te inden op het www, vanuit mijn huis los van WUR library. Met alle ontwikkelingen in informatieland zal dit denk ik steeds meer mogelijkheden bieden.
  Ik moet geconcentreerd blijven om de cursus te kun volgen en ik ben blij dat ik het program van WUR library nog vooraf had doorgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen